OPPDATERING: Vi gratulerer Viking med seier!

Søndag 8. desember er det klart for cupfinale i fotball for herrer, mellom FK Haugesund og «MITT VALG-laget» Viking FK. Vi kaller dem «MITT VALG-laget» da gutta i de mørkeblå draktene ikke bare har imponert i cupen og Eliteserien dette året. Når de ikke spiller fotball engasjerer de seg nemlig i MITT VALG og besøker skoler i nærområdet.

Idrettshelter OG hverdagshelter

Sammen med assistenttrener Morten Jensen har forskjellige spillere vært på besøk på 9 barne- og ungdomsskoler, for å prate om viktige verdivalg i livet. I likhet med oss i MITT VALG er nemlig Viking opptatt av at barn og unge skal kunne tenke kritisk, forstå konsekvenser og ta gode beslutninger som lar dem bruke mulighetene sine best mulig.

MITT VALG-losje på SR-Bank Arena

På besøkene deler blant annet Viking-spillerne sine personlige erfaringer fra oppveksten, og tilbakemeldingene vært veldig positive. Med Ådne Mauritzen i spissen er det i tillegg satt i stand en egen MITT VALG-losje på SR-Bank Arena (Viking Stadion), som har vært fullsatt til hver eneste kamp i år.

Vi ser frem til å fortsette dette spennende samarbeidet, som du vil kunne lese mer om her på siden om ikke lenge. I mellomtiden nøyer vi oss med å ønske gutta masse lykke til på søndag! Dette går veien!

MITT VALG er et komplett program for utvikling av sosial og emosjonell kompetanse hos barn og unge.

Les mer om våre kurs her: Barnehage | Skole | Idrett | Kroppen min og jeg 

Viljar Vevatne og Rolf Vikstøl på Gausel skole.

Assistenttrener i Viking, Morten Jensen, på Hundvåg skole.

Amund Wichne i full undervisning på Hundvåg skole.

Viljar Vevatne på Tjensvoll skole.

Morten Jensen på Tasta skole.

Lykke til Viking! Tasta skole.

Lagbilde fra Byfjord skole.

God stemning i MITT VALG-losjen på SR-Bank Arena.