Idrett

Idrett_aktuelt.svg

Aktuelt

Idrett_ambassadørkurs.svg

Ambassadørkurs

Idrett_bestill_kurs.svg

Bestill kurs

Idrett_nettbutikk.svg

Nettbutikk

Idrett_om_mitt_valg_i_idretten.svg

Om MITT VALG i idretten

Bli medlem

MITT VALG i idretten

Har du lyst til at utøverne dine skal bli best mulig sammen, og alene?

Med MITT VALG får trenere og lagledere et praktisk verktøy som skaper mestring, trygghet og en inkluderende treningsaren

Våre kurs for idrett

Vi kommer til dere for å holde et engasjerende og aktiviserende kurs der du lærer å bli en enda bedre lagleder/trener for barn og unge. 

På kurset vil du lære enkle metoder og få praktiske verktøy som gjør at barn og unge vil oppleve mestring, inkludering og ha det gøy på trening!
Bli medlem
Bli medlem

Ambassadørkurs

Utøvere/spillere i en idrett er ofte store forbilder i lokalmiljøet. 

Gjennom dette kurset blir utøvere bevisste egen rolle overfor de som er yngre. I kurset lærer utøvere hvordan de gjennomfører et skolebesøk og motiverer barn og ungdom til å ta gode valg

Aktuelt

Foreldremøteboka

Foreldremøteboka

Foreldremøteboka er et verktøy til et godt skole-hjem-samarbeid basert på MITT VALGs metodikk, ment for å skape god dialog i hjem/skole-samarbeidet.

Les mer
04. Vi hilser på hverandre

04. Vi hilser på hverandre

31.05.23 09:47
av MITT VALG

Å hilse på hverandre er et viktig rituale både for å anerkjenne den andre, men også for å vedkjenne sin egen eksistens. Å hilse er en ferdighet som også må øves på som alle andre ferdigheter. Dette er en oppstartsøkt for Signaturelement nr. 1: Inkluderende oppstart, og bør gjennomføres hver dag.

Les mer