Den prisvinnende foredragsholderen Ole Petter Hjelle kommer til MITT VALG-konferansen 2022.

MITT VALG-konferansen 2022: Sterk hjerne med aktiv kropp

Mandag 31. oktober går årets MITT VALG-konferanse av stabelen, og vi lover at dette er konferansen du ikke vil gå glipp av! Hovedforedragsholder er lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, som er en av Norges beste formidlere.

Konferansen holdes ved Quality Airport Hotell Gardermoen. Les videre for det fulle programmet, eller gå rett til påmelding. Nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Om MITT VALG-konferansen 2022

Lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, med hans magiske formidlingsevnen, vil fortelle om aktivitetens betydning for læring. 

Ole Petter Hjelle er en av Norges beste formidlere. I tillegg til å ha vunnet priser som Morgenbladets pris «fantastiske formidlere», i en konkurranse med 500 nominerte, er han godt kjent i miljøet som en foredragsholder i særklasse - med helt utrolige formidlingsevner. Ole Petter når frem til publikum ved å kombinere kunnskap, forskning og faglig tyngde, med energi, humor og en særegen formidlingsevne. Han bygger innholdet sitt på solid teori, men er folkelig.

Foruten Hjelles foredrag "Sterk hjerne med aktiv kropp" skal vi sette folkehelse og livsmestring på timeplanen, og snakke om hvordan voksne kan være med på å bygge barn og unge sterke, både faglig, fysisk og mentalt. 

Kort fortalt er dette konferansen for deg som:

  • Har egne barn eller jobber med barn og unge
  • Er trener i et idrettslag 
  • Er sammen med barn og unge i en eller annen sammenheng
  • Ønsker å bygge barn og unge
  • Har MITT VALG i barnehagen eller på skolen 

Kjøp billetter til MITT VALG-konferansen 2022 her:

Program og priser: