Menyinngang
Marco #snakkerom å gjøre andre gode

Marco #snakkerom hvordan DU kan gjøre andre gode

– Faren min spurte meg alltid om jeg hadde gitt alt for laget

Marco Elsafadi har markert seg som eliteserie- og landslagsspiller i basketball, og som vinner av Mesternes Mester. I tillegg har han et brennende engasjement for de yngste i samfunnet vårt. I over 20 år har han jobbet for å bedre barn og unges oppvekstvilkår, og vi er stolte av å ha ham som en av ambassadørene til MITT VALG. Marco har utrolig mye kunnskap i tillegg til erfaringer fra idretten som kan overføres til andre områder i livet.

– Da jeg var barn stilte faren min meg alltid to spørsmål etter fotballkamper, forklarer Marco. – Han spurte meg om jeg hadde hatt maks innsats, og om hvordan jeg hadde gjort lagkameratene bedre. Å være opptatt av å gjøre sitt beste, og å gjøre andre gode, er grunnleggende verdier alle bør være opptatt av.

Lag ditt eget #snakkerom

Jo mer vi snakker sammen om mellommenneskelige utfordringer, desto bedre rustet blir vi til å ta de gode valgene. Det er derfor vi bruker mottoet ”Gode valg for et bedre samfunn”. Snakk om viktige temaer med venner, familiemedlemmer, i klassen eller med kollegaer, og lag deres eget #snakkerom.

MITT VALG er et Lions-program som tilbyr kurs for deg som jobber med barn og unge i barnehager, skoler og idrettslag. Les mer om MITT VALG

Les mer om våre kurs: Skole | Barnehage | Idrett | Kroppen min og jeg

Lyst til å bli en MITT VALG-skole, MITT VALG-barnehage eller MITT VALG-idrettslag? Ta kontakt med oss direkte eller henvend deg til din lokale Lions-klubb.

twitter logo facebook logo