Bolig & Eiendomsutvikling AS

Eksterne lenker: BEUs nettsider 

Boligkjøpere ser på mer enn pris og antall kvadratmeter når de skal flytte. De ser på nærområdet i et større perspektiv, for å finne et trygt og inkluderende lokalmiljø for seg selv og barna sine.

Dette vet selskapet Bolig & Eiendomsutvikling AS (BEU). De jobber aktivt for å skape positive verdier i områdene der de bygger ut, og de har et samarbeid med Kolbotn kvinnefotball. Nå skal idrettskurset til MITT VALG innlemmes i dette samarbeidet.

Gjennom idrettskurset treffer sponsormidlene bredt

– Vi hadde allerede et stort sponsorat i kvinnefotballen, som vi ønsket å gå videre med. Det var viktig for oss å treffe hele bredden i kvinnefotballen, ikke bare topplaget, kommenterer salgs- og markedssjef Ulla Johnsen Gundersen.

Les mer om idrettskurset 

BEU kjente allerede til MITT VALG, ettersom programmet brukes ved alle skoler i Oppegård kommune:

– Dette trekantsamarbeidet mellom oss, Kolbotn kvinnefotball og MITT VALG, der man går inn for å kurse alle trenerne, er noe vi nå brenner for. Vi ønsker å øremerke deler av sponsormidlene, for å styrke bredden og den viktige sosiale kompetansen til barn og unge, utdyper Gundersen.

Falt for idrettskurset etter seminar

Etter at avtalen ble inngått deltok partnerne på et seminar der MITT VALG la frem hvordan idrettskurset fungerer:

Les også: Nye muligheter med digitalt kursmateriell 

– Da jeg hørte de skremmende tallene, for eksempel rundt hvor mange barn som gruer seg til å gå hjem fra trening, ble jeg enda mer tent på å gjøre noe. Med opplæring fra MIT VALG blir det enklere for trenere og lagledere å fange opp denne typen tilfeller.

Idretten like viktig som skolen

Gundersen vet hvor viktig rollen som trener/lagleder er for unge idrettutøvere:

– Trenere har mulighet til å lære barn hvordan de tar de riktige valgene i livet. Jeg tenker at det er veldig nødvendig, og kanskje enda mer innen idrett og fysisk aktivitet enn i skolen. Det handler om å bry seg om spillerne, og hva som skjer med barna både på og utenfor banen, avslutter Gundersen.

Les også: Marco #snakkerom verdier og forbilder 

For Kolbotn IL gjennomføres nå MITT VALGs idrettskurs som et pilotprosjekt for trenere i kvinnefotballen. Hvis de opplever effekten som god, vil idrettslaget vurdere å utvide bruken av idrettskurset til de øvrige idrettsgruppene i hele Kolbotn IL.

Hvis du vil vite mer om idrettskurset til MITT VALG, eller ønsker å bestille kurs, ta kontakt med oss her. 

Vil din bedrift bli vår samarbeidspartner?

Brenner bedriften din for å gjøre en forskjell for barn og unge i lokalsamfunnet? Da vil vi gjerne samarbeide med deg og kollegaene dine. Det viktige er ikke hvilken bransje dere er i, men at dere også vil bidra til å oppfylle FNs bærekraftmål i Norge. Gjennom å samarbeide med MITT VALG kan din bedrift bidra til at enda flere barn i barnehager, skoler og idrettslag lærer å ta gode valg, for et bedre samfunn. Til gjengjeld blir dere, sammen med oss, synlige og dere får enda bedre omdømme blant ansatte, kunder, partnere og så videre.

Vårt samfunnsansvar

Gjennom MITT VALG får barn og unge lære hvordan de skal takle livets utfordringer. Denne viktige jobben kan din bedrift være med å bidra til.