Samfunns-
ansvar

MITT VALG er et livsmestringsprogram med fokus på sosial og emosjonell læring, psykisk helse, kritisk tenkning og faglig utvikling. Trygghet er en av våre grunnleggende verdier og vi legger stor vekt på å skape trygghet både for deltakere på våre kurs og elevene i klasserommet. 

Gjennom MITT VALG får barn og unge lære hvordan de skal takle livets utfordringer.

Målet er å:

Utvikle sosial- og emosjonell kompetanse

Bygge sunne relasjoner og vennskap

Dele erfaringer og oppleve inkluderende lærings- og fritidsmiljøer

barn

Som en av våre samarbeidspartnere bidrar din bedrift til utviklingen og gjennomføringen av MITT VALG-programmet, slik at flere barn og unge blir bedre rustet til å ta gode valg for et bedre samfunn.

Vi tilbyr ulike former for samarbeid, som vi gjerne diskuterer over en kopp kaffe.

Ta kontakt med daglig leder Annica Lindén Øygard på:
Epost: leder@mittvalg.no
Telefon: 95495003 

barn
leo og ett barn

Les mer om MITT VALGs arbeid:

Idrett

Bolig & Eiendomsutvikling AS som samarbeidspartner

Selskapet Bolig & Eiendomsutvikling AS er opptatt av å bidra aktivt i samfunnet. Nå stiller de med midler slik at trenerne i Kolbotn kvinnefotball får opplæring i MITT VALGs idrettskurs.

Vil din bedrift bli vår samarbeidspartner?

Brenner bedriften din for å gjøre en forskjell for barn og unge i lokalsamfunnet? Da vil vi gjerne samarbeide med deg og kollegaene dine. Det viktige er ikke hvilken bransje dere er i, men at dere også vil bidra til å oppfylle FNs bærekraftmål i Norge. Gjennom å samarbeide med MITT VALG kan din bedrift bidra til at enda flere barn i barnehager, skoler og idrettslag lærer å ta gode valg, for et bedre samfunn. Til gjengjeld blir dere, sammen med oss, synlige og dere får enda bedre omdømme blant ansatte, kunder, partnere og så videre.