NIHF Region Innlandet og Romerike satser også på MITT VALG!

Representanter fra de fleste ishockeyklubbene tilhørende Region Innlandet og Romerike var endelig samlet fysisk på Gardermoen for å jobbe med utvikling og strategi. 

MITT VALG Idrett var invitert for å holde et introduksjonskurs i hvordan klubbene kan tilrettelegge for inkludering, mestring og et godt fellesskap på de ulike lagene.  

MITT VALG Idrett er et 6-timers kurs, som gir trenere og lagledere kompetanse og verktøy til å øke den sosiale og emosjonelle læringen hos sine utøvere. 

Kursdeltakerne var meget fornøyd med det de fikk innføring i, og her er noen av kommentarene de satt igjen med etter fullført introduksjonskurs: 

  • Engasjerende og positiv foredragsholder! Positivt tema for alle, og lærerikt. Fint med fysiske aktiviteter i tillegg til teori. (Rita, Storhamar)
  • Veldig hyggelig. Godt system til det beste for alle våre utøvere. Vil anbefales! (Bjørn Hansen, Skedsmo)
  • Positivt. Overrasket over hvor engasjerende og bra foredrag/opplegg det var. Vi er veldig positive til å ha dette for våre trenere, lagledere, og hvor det vil ha veldig positiv effekt på klubben vår. ( June og Laila, Nes IK)
  • Veldig spennedne program, og overrasket over opplegget hvor vi ble aktivisert i så stor grad. Veldig bra! (Håkon og Helene, Ullensaker)
  • Positiv, engasjerende, spennende verktøykasse for oss alle. (Kim Deinoff, Kongsvinger)
  • En pedagogisk øyeåpner! (Erik, Storhamar)
  • Som alltid, like engasjerende. Gode grep i innhold som tilpasser enda mer idrettens behov. Gleder meg som alltid til videre samarbeid. (Pål Morken, Storhamar)

Oddmund Blakseth, som sitter i styret i Region Innlandet og Romerike, var meget fornøyd med dagen: 

- Jeg opplevde at denne introduksjonen var en suksess. Regionens styre vil legge til rette for at dette kurset kan implementeres i årene som kommer rundt i regionens klubber. Skal vi lykkes med dette er vi avhengig av å jobbe tett med de nyvalgte styrene fra mars, sier Oddmund.