Patrickthoresen

MITT VALG ga meg en bedre forståelse for hva som kreves for å bli en enda bedre trener og leder, sier Patrick Thoresen i Storhamar Hockey . Han understreker at deltakelsen på MITT VALG-kurset vil forandre måten han tenker på som trener av barn og unge ishockeyspillere. Dette er en veldig hyggelig tilbakemelding til oss i MITT VALG.

Patrick, nå aktuell i programmet «Familiens ære» på NRK, hvor han og faren Petter konkurrerer mot andre idrettshelter, er nemlig ingen hvem som helst i idretts-Norge. Han var en sentral lederskikkelse på det norske landslaget i flere år, og ble i 2012 den første norske spilleren som ble tatt ut på et all-star-team i ishockey-VM. I tillegg har Patrick en innholdsrik karriere med blant annet flere år i verdens beste liga, NHL, hvor han ble første nordmann til å delta i sluttspillet. Han er også to ganger russisk mester i KHL.

Nye verktøy til treningen av barn og unge 

Patrick er kjent som en tøff, aggressiv og hardtarbeidende spiller, men også som playmaker som setter laget først. Dette vises igjen i 6 nominasjoner som årets lagspiller på Idrettsgallaen, en pris han vant fortjent i 2013. 

– Etter en lang hockeykarriere som proff har jeg lært meg å samarbeide med alle typer mennesker, fortsetter han, men MITT VALG ga meg mange nye verktøy jeg kan bruke i basistreningen av barn og unge utøvere slik at alle blir sett og får gode opplevelser i idretten vår.

Lærdom man kan ta med seg i næringslivet 

Han ser også andre muligheter etter kurset: – Jeg vil ta med meg lærdommen fra MITT VALG inn mot potensielle næringslivsjobber i fremtiden som leder. Jeg synes innholdet i kurset og opplegget viser på en praktisk måte hvordan vi kan være best sammen.

Les også: Ny forskning bekrefter at MITT VALG virker!   

Storhamar og MITT VALG samarbeider om å skape et inkluderende, positivt og trygt idrettsmiljø for barn og unge. Gjennom kursing av allianseidrettslagets administrasjon, trenere, lagleder og teamene rundt det enkelte lag, ser man på hvordan man kan ivareta både den sosiale og sportslig utviklingen til utøverne. 

Klikk her for å lese mer om idrettskurset til MITT VALG

Foto: Storhamar Hockey Media