Menyinngang

Ny webbasert kursing

MITT VALG vil i en periode være 100% digitalt

Kvinne foran data tar notater

Vi kurser deg der du er

Vi befinner oss alle i en krevende situasjon. Utbruddet av Koronaviruset og påfølgende myndighetspålagte tiltak for å begrense smitte har resultert i at det for øyeblikket ikke er mulig å avholde noen form samlinger i Norge. Tidsperspektivet og utviklingen av situasjonen er uvisst og krever en endring for mange av oss i hvordan vi  interagerer med hverandre. Dette påvirker også måten vi holder kurs på.

Derfor vil vi i en periode endre  MITT VALG  sine kurs fra fysiske til digitale! Vi tilbyr kursing gjennom digitale plattformer, slik at du kan være med på kurs uansett hvor du befinner deg.

Kursene vil gi en større forståelser for bruken av det digitale programmet. Våre kursholdere vil veilede deg i hvordan du kan ta i bruk verktøyene og bli kjent med innholdet. Dette innebærer også implementering i i forhold til hvordan du kan knytte innholdet til faget eller idretten du underviser.

Hva tilbyr våre digitale live kurs?

 • Samme innhold, ny innpakning

  MITT VALG vil fortsatt ta utgangspunkt i samme undervisningsmateriell som tidligere, men vil tilby en revidert skreddersydd undervisningsprogram som er tilpasset til digital kursing. Mye av materialet er også oppdatert og gir et større dypdykk i hvordan bruke det digitale programmet.

 • Trygghet i egen rolle

  Våre kursholdere vil også veilede deg til å kunne stå trygt i utfordrende tematikk og tilbakemeldinger fra barn og unge. I arbeidet med å hjelpe dem med å danne en relasjon til deres egne tanker, følelser og kropp, kan mange utfordrende dilemmaer dukke opp. Vi ønsker at du skal inneha verktøyene til å kunne ta imot deres opplevelser uten å nødvendigvis vite svarene. Vi står først og fremst i dette sammen som medmennesker, og mye av problematikken er felles for oss alle enda det kommer i en ny innpakning.

 • Individuelt, gruppe, plenum (IGP)

  En stor del av vår undervisningsform skjer gjennom arbeid med refleksjon individuelt, i gruppe og i plenum. Dette vil fortsatt være mulig ved bruk av vår digitale undervisningsplattform. I tillegg vil kursholderen ha mulighet til å guide deg gjennom programmet gjennom delt skjerm.

 • Film

  Mange av lekene vi bruker i kurset bli tilgjengelige på film, med gjennomgang, forklaring av verktøy og refleksjon. Slik vil du få en dypere innsikt med kommentarer fra kursholder om innholdet, og konkrete verktøy som du kan ta i bruk. Undrer du over hvordan noe skulle gjøres, er det bare å se videoen på nytt.

 • Minsker frafall

  Den digitale løsningen vil også gi mulighet til kursing selv om det forekommer sykdom, eller om det er stor distanse på beliggenhet.

MITT VALG ønsker dere alle velkommen til våre digitale kurs