Menyinngang

Våre digitale programmer har blitt oppdatert!

Alle våre digitale programmer har nå blitt flyttet til en ny og forbedret plattform. Se hvilke muligheter som ligger i den digitale løsningen her.

ny plattform med nye muligheter for de digitale MITT VALG-programmene

Bli kjent med barnehageprogrammet

Små barn vet ikke hvilke valg som er de rette, men de kan begynne treningen allerede i barnehagen. Undervisningsprogrammet MITT VALG følger de minste gjennom oppveksten og gir dem verktøyene de trenger for å ta gode, selvstendige avgjørelser.

Les mer om MITT VALGs barnehagekurs

Bli kjent med Barneskoleprogrammet

Undervisningsprogrammet MITT VALG følger elevene gjennom grunnskolen, og gir dem verktøyene de trenger for å ta gode, selvstendige avgjørelser. Programmet har dokumentert effekt og kan enkelt inkluderes i ordinær undervisning.

Barneskoleprogrammet blir snart oppdatert med masse nytt innhold, og vi ha allerede lagt til delene «Teorigrunnlag», «implementering», «Kroppen min og jeg» og «Lekbaserte aktiviteter».

Les mer om MITT VALGs barneskolekurs

Bli kjent med Ungdomsprogrammet

Undervisningsprogrammet MITT VALG følger elevene gjennom grunnskolen og videregående skole, og gir dem verktøyene de trenger for å ta gode, selvstendige avgjørelser. Programmet har dokumentert effekt og kan enkelt inkluderes i ordinær undervisning.

Les mer om MITT VALGs ungdomskurs

Bli kjent med Idrettsprogrammet

Idretten er en morsom og viktig del av oppveksten for mange, og gjerne en sosial arena ved siden av det sportslige. Med MITT VALG får både trenere og unge utøvere verktøy og ferdigheter som ikke står oppført i regelboka.

Les mer om MITT VALGs idrettskurs

Bli kjent med «Kroppen min og jeg»-programmet

Det er en dyster sannhet at noen barn blir utsatt for vold og seksuelle overgrep. Gjennom MITT VALG lærer barn og unge hvordan de kan bestemme over sin egen kropp, og få mot til å si fra om vonde opplevelser.

Les mer om MITT VALGs kurset «Kroppen min og jeg»

Vi har også inlemmet innhold fra MITT VALG-programmet «Kroppen min og jeg» innbakt i alle de ordinære MITT VALG-programmene. Dette programmet gir informasjon om hvordan man snakker om vold og seksuelle overgrep med barn og unge.

For alle som har lisenser til barnehage- eller ungdomsprogrammet fra før av, er Kroppen min og jeg automatisk lagt inn som en egen del av programmet.

Her får dere en rask gjennomgang av hva pedagog og sexolog Margrete Wiede Aasland tenker om programmet. Hold for øvrig utkikk etter en ny serie #snakkerom-filmer med nettopp Margrete her på Mitt Valg i nær fremtid.