Menyinngang

Nye filmer i MITT VALG-programmene

Helsedirektoratet gir støtte til videreutvikling av MITT VALG!

I 2020 kommer det en rekke nye filmer fra MITT VALG

Denne uken fikk vi den gledelige beskjeden om at Helsedirektoratet fortsetter å støtte videreutviklingen av alle MITT VALG-programmene. I samarbeid med Ludens Gruppen har vi laget to filmer til våre digitale undervisningsprogram, og støtten fra Helsedirektoratet bidrar blant annet til at vi kan fortsette å produsere flere filmer og digitale ressurser. Disse vil bli tilgjengelige i løpet av 2020.

Vi er veldig takknemlige for at vi har denne tilliten fra offentlige myndigheter.

Les også: Dato satt for MITT VALG-konferansen 2020

Ny film til «Kroppen min og jeg»

Den første nye filmen har tittelen «Mann i bil», og er knyttet til programmet «Kroppen min og jeg – Barnehage». Filmen gir barna et utgangspunkt til å reflektere over hvordan de skal forholde seg til fremmede voksne.

Ny film til idrettprogrammet

Den andre filmen tilhører idrettsprogrammet, mer bestemt leksjonen «Å bygge et lag». Den handler blant annet om begrepene inkludering og ekskludering. Filmen gir et grunnlag for at trenere og lagledere kan reflektere over hvordan grupper kan utvikle seg, og hva som kreves for å skape et inkluderende trenings- og konkurransemiljø.