Menyinngang

Møt vår nye instruktør og vår nye fotograf!

Vi fortsetter med å ekspandere MITT VALG-familien

Brukervennlig og faglig sterkt innhold

MITT VALG er i stadig utvikling av faglig innhold og økt produksjonskvalitet. Vi har en filosofi om at all teori kan formidles på en lett og brukervennlig måte. Derfor ønsker vi å presentere innholdet vårt på en enkel måte slik at det både kan forstås av foreldre, lærere og idrettstrenere. Dette gjør vi gjennom vårt kompetente team og våre dyktige samarbeidspartnere. I dag har vi den glede av å introdusere to nye medarbeidere, som skal løfte oss enda ett hakk høyere opp med sin kompetanse.

In-house fotograf

Emil Øygard har selv arbeidet med barn i barnehage og som skitrener. Med en lidenskap for å lage skifilmer vekte hans arbeid tidlig en interesse fra ulike aktører som tilbød jobbforespørsler. Gjennom headhunting av forskjellige firmaer for produksjon av innhold, økte hans interesse for film og resulterte i et studie i fotospesialisering og filmfotografi på Westerdahls. Emil har i ettertid arbeidet med både tv-serier og reklamefilmer.

«I dette arbeidet vi gjør har jeg mulighet til å møte så mange forskjellige voksne og barn. Det gir meg mye å komme tett på folks liv og bli kjent med dem, gjennom det viktige arbeidet vi gjør i MITT VALG. Det er dette arbeidet som forbereder barn på livet.» forteller Øygard.

Vår fotograf vil arbeide med å ta bilder og produsere innhold til nettsiden og de digitale programmene. Sammen med vår kommunikasjonsansvarlig Touraj Bandéh utvikler denne superduoen alt fra forklaringsfilmer, dokumentarer og kampanjevideor for MITT VALG.

Se vår kampanjevideo her

Ny instruktør

Jan Steneby er utdannet førskolelærer og har jobbet i over 10 år i både skole og barnehage. Med 20 års erfaring i den frivillige organisasjonen «Voksne for Barn» har han arbeidet med psykisk helseforebygging ute i feltet. Dette innebærer å arbeide tett med familier hvor det finnes mange foreldre med rusproblemer eller psykiske helseutfordringer. Dette har også vært foreldre som har sittet i fengsel eller mistet omsorg for sitt barn, hvor han først og frem møter dem som forelder selv.

«Den sosiale og emosjonell læringen er det som treffer hjertet mitt. Basert på min erfaring har jeg fokus på en mer kognitiv tilnærming som er praktisk og konkret i arbeidet med mennesker. Jeg gleder meg til å være en del av dette teamet og dele min kompetanse med dere.» forteller Steneby.

Steneby vil være tilgjengelig som instruktør og vil holde kurs for både skoler og barnehager i tiden fremover. Kanskje du vil være en av de heldige som får oppleve hans kompetanse i et av våre kurs?

Se vår kurs ved å klikke her