MITT VALG er en del av det internasjonale Lions Quest, og hvert år møtes deltagere fra de europeiske landene til konferanse. I år var det våre kollegaer i Ukraina som var vertskap for arrangementet, og over 90 deltagere fra 25 land var til stede i Kiev. Der fulgte faglig oppdatering og diskusjon.

Les også: Dato satt for MITT VALG-konferansen 2020

Et av høydepunktene på årets konferanse var innleggene til Social and Emotional Learning Specialist Susan Keister fra The Collaborative for Academic, Social, and Emotional Learning (CASEL). Susan Keister er en av de første programutviklerne av Lions Quest/MITT VALG på 1980-tallet, og det var særdeles spennende og lærerikt å høre hennes tanker og perspektiver på sosial og emosjonell læring i fremtiden.

Populære bidrag fra MITT VALG

Representanter fra MITT VALG var også viktige bidragsytere, og hadde følgende innlegg på årets konferanse:

  • The Future of SEL and the Lions Quest Programme in Europe v/ Seniorinstruktør Trond Rekstad
  • Trainers and Trainings: Challenges and concerns v/ Seniorinstruktør Trond Rekstad
  • Instructional Practices and Local Fundraising and development of MITT VALG Norway v/ Daglig leder i MITT VALG Annica Øygard og styreleder i MITT VALG Jonny Steindal

I et internasjonalt perspektiv var våre innlegg og møter i løpet av konferansen så interessante at flere land vil samhandle med oss. Det begynner allerede i slutten av februar. Da reiser vi nemlig til hovedkontoret til Lions Quest i USA. Vi gleder oss!