Menyinngang

Fantastiske foredragsholdere på MITT VALG-konferansen

Få billetter igjen! 

Konferanse

Årets konferanse

Vi er snart klare for å holde årets konferanse på Meet Ullevål i Oslo. Med en spennende line-up ønsker vi å gi deltagerne et påfyll av nye perspektiver i sosial og emosjonell kompetanse. Her får vi både høre fra ledere som har bidratt til store endringer i sitt lokalsamfunn, til foredragsholdere som garantert gir deg en «aha»-opplevelse. Dette er konferansen for de som er opptatt av barn og unge, livsmestring og den gode psykiske helsen.

Se programmet ved å trykke her

Holte og Spurkeland

Vi er stolte av å ha to av vårt lands viktigste stemmer innenfor psykisk helse og relasjonskompetanse på MITT VALG-konferansen. 

Jan Spurkeland er kursholder, forfatter og mannen bak begrepet relasjonsledelse, og vil i sitt foredrag gi en større forståelse av tematikken «samhandling» mellom mennesker. Relasjonskompetanse ansees å være nøkkelelement for å skape et rikt liv, med gode forhold både profesjonelt og privat. Alt i livet baserer seg på relasjonene våre, og har vi vært uheldige å bære med oss dårlige mønstre som påvirker livskvaliteten vår, er det fortsatt håp om endring ifølge Spurkeland. Dette er noe av kjernen i arbeidet vi gjør i MITT VALG, og vi gleder oss til å lytte til hvert ord fra denne eksperten innenfor fagområdet.

Arne Holte er professor i helsepsykologi, og er et meget anerkjent navn innenfor sitt fagområde. Som en støttespiller av MITT VALG er vi heldige med å ha han på laget vårt, og danne grunnlaget for «De syv psykiske helserettighetene», som er en del av fundamentet i all arbeidet vi gjør. Holte vil fokusere på hvordan vi kan skape en god psykisk helse og forebygge psykiske helseproblemer. Ofte har mediebildet hatt et problemorientert perspektiv gjeldende tematikken «psykiske helse», og vi er derfor spente på å få vite mer om det forebyggende aspektet. 

Meld deg på her

Vær med på konferansen hjemmefra!

Med hensyn til både COVID-19 og de som har lang reisevei velger vi å sende en live-stream av hele konferansen. Slik kan du få med deg alle foredragsholderne og være med på gruppesamlinger med instruktørene våre hvor vi får oppleve MITT VALG-teorien i praksis, uavhengig av hvor du er. Husk å booke inngangsbillett slik at du også sikrer den digitale plassen din!

Lansering

Vi har i en lang periode jobbet med store prosjekter, som vi tror kan føre til endringer på et lokalt og nasjonalt nivå. Nå er vi snart klare til å dele alt med deg, og på MITT VALG-konferansen kan du bli en av de første som får se og oppleve innholdet selv. 

Vi minner om at deltager avgiften går opp etter 1. september og det er derfor lurt å være tidlig ute med å bekrefte din plass. 

NB: Det er også gratis påmelding for en MITT VALG kontakt per barnehager, skoler og idrettslag som tegnet kontrakt etter 01.01.19 – frist for dette er 1. september.

VELKOMMEN!