Julen handler om samhold, fellesskap og glede. Den handler om å ta vare på hverandre der vi er; i hjemmet, i barnehagen, på skolen eller jobben. I løpet av desember kan vi lade opp ved å åpne lukene i MITT VALG-julekalenderen.

Lukene som er åpnet så langt i kalenderen finner du her på nettsiden, og på Facebook-siden vår.

Hvordan fungerer aktivitetsjulekalenderen?

Dette er en julekalender hvor vi gjør noe sammen. Det er en julekalender hvor alle deltar, og alle er like viktige. Det er en julekalender som har fokus på deltakelse, felles opplevelse og vennskap. MITT VALGs aktivitetsjulekalender handler om å gi og få, og om å føle seg verdifull for andre.

Hver dag i desember åpnes en ny luke, og på innsiden ligger en lek hentet fra MITT VALGs aktivitetsbok.

Disse aktivitetene kan brukes på skoler, i barnehager, i idrettslag og andre frivillige organisasjoner og bedrifter. I helgene er det leker som kan gjennomføres i små og store familier. Inviter gjerne med slekt og venner også, men husk smittevernreglene.

Vinn Leo-løver

Foruten aktivitetene skal vi også dele ut Leo-løver i desember.

  • Hver uke gir vi bort en mellomstor Leo-løve til en person som har likt eller skrevet i kommentarfeltet på minst én av lukepostene på Facebook.

  • Hver uke gir vi også bort en STOR Leo-løve til noen som har delt en film av at de gjennomfører en av aktivitet fra kalenderen.

Bli med på å leke julen inn med MITT VALG!