Menyinngang
Marco #snakkerom å sette riktige mål

Marco #snakkerom å sette riktige mål

– Når det er godt samhold i laget kommer resultatene av seg selv.

Marco Elsafadi har markert seg som eliteserie- og landslagsspiller i basketball, og som vinner av Mesternes Mester. I tillegg har han et brennende engasjement for de yngste i samfunnet vårt. I over 20 år har han jobbet for å bedre barn og unges oppvekstvilkår, og vi er stolte av å ha ham som en av ambassadørene til MITT VALG. Marco har utrolig mye kunnskap i tillegg til erfaringer fra idretten som kan overføres til andre områder i livet.

– Alle har spilt på lag med spillere som smitter på en god måte, og alle har spilt med alle har spilt med folk som drar energien ned fordi de gir opp midt i kampen. Som trener må man være bevisst på dette, at engasjementet og innsatsen må ligge i bunn.

Lag ditt eget #snakkerom

Jo mer vi snakker sammen om mellommenneskelige utfordringer, desto bedre rustet blir vi til å ta de gode valgene. Det er derfor vi bruker mottoet ”Gode valg for et bedre samfunn”. Snakk om viktige temaer med venner, familiemedlemmer, i klassen eller med kollegaer, og lag deres eget #snakkerom.

MITT VALG er et Lions-program som tilbyr kurs for deg som jobber med barn og unge i barnehager, skoler og idrettslag. Les mer om MITT VALG

Les mer om våre kurs: Skole | Barnehage | Idrett | Kroppen min og jeg

twitter logo facebook logo